Image

Sommerhusrengøring

Har du et sommerhus der trænger til rengøring, eller bruger du dit sommerhus til udlejning, så er Born Web / Ren Luksus ApS et naturligt valg.

Vi servicerer til daglig en lang række sommerhuse som bl.a. benyttes til udlejning. Vi gennemgår huset efter udlejninger og klarer den nødvendige rengøring, udskiftning af pærer og andre mindre serviceopgaver samt mindre opgaver i haven. Vi er dine øjne i huset ved hver udlejning, for os er det vigtigt at huset altid fremstår pænt og indbydende. Vi samarbejder bl.a. med Bornholm Tours, Novasol og Interesseforeningen, hoteller og pensionater. Så hvis du ønsker et fornuftigt udlejningsbureau, er du velkommen til at kontakte dem. Står du selv for udlejningen, er du også mere end velkommen til at vælge os til at foretage kontrol af sommerhuset.

Ønsker du at høre mere om ovenstående er du velkommen til at ved at sende os en mail eller ringe til os. Vi ser frem til at servicere dit sommerhus.

Image
Image
Image
Image

Om Born Web / Ren Luksus ApS

Born Web / Ren Luksus ApS, er en lokalt drevet virksomhed med rødder på Bornholm.

Firmaet startede ud med at være en mindre forretning med en bred vifte af services, som tilbød alt lige fra havearbejde og rengøring, til mindre håndværksmæssige opgaver. Den opgave er nu løst og vi voksede med opgaven. 

Vi har fra starten prioriteret høj faglighed, et højt serviceniveau, samt et tillidsbaseret forhold til alle vores kunder.

I dag har Born Web / Ren Luksus ApS, 10 faste medarbejdere fordelt over hele Bornholm plus ekstra 20 til 30 medarbejdere i sommerperioden.

Vi lægger stor vægt på at løse enhver opgave til vores kunders fulde tilfredshed og finde den mest optimale løsning, uanset hvad indebærer.

Læs mere om firmaet